Tel.:
China medisch ademhalingsapparaatmasker fabrikant
LIANDA Machinery Co.,Ltd.

Suzhouod Technologieco., Ltd is takfabriek van de Machinesco. van Zhangjiagang Lianda, Ltd de Technologieco. van Suzhou OD, is Ltd een professionele vervaardiging van Masker die machine, zoals 3 lagen maken beschikbaar beschermend masker, KN95-Masker met de recentste technologie. Meer dan 10 jaar ervaart op het niet-geweven omzettende machinesgebied. 

 

 

 

Thuis

LIANDA Machinery Co.,Ltd.

Een paar woorden over ons
1 2 3

LIANDA Machinery Co.,Ltd.

Met meer dan tien jaar van regionale productieervaring, geavanceerd materiaal, van het selecteren van de grondstoffen aan de verwerking met de ingevoerde materialen, aan het testen van product, een reeks van strikt beheersysteem en schoon productiemilieu, kunnen wij om het even welke hoeveelheden veroorzaken als uw vereisten, uw bestaand pakketontwerp dupliceren, en ook een pakketontwerp tot stand brengen dat van het productpeking van uw bedrijf van de de Zijdeweg van het de Ondernemingsbeheer uniek de Dienstenco. zal brandmerken, specialiseert Ltd zich van de de Zijdeweg van Peking van het de Ondernemingsbeheer de Dienstenco., Ltd in de vervaardiging van beschikbare en niet-geweven reeks, zoals bouffant kappen, gezichtsmaskers, schoendekking, laarsdekking, laboratoriumlagen, overtrekken, oversleeves, enz.

 

Suzhouod Technologieco., Ltd is een takfabriek van de Machinesco. van Zhangjiagang Lianda, Ltd de Technologieco. van Suzhou OD, is Ltd een professionele vervaardiging van Masker die machine, zoals 3 lagen maken beschikbaar beschermend masker, KN95-Masker met de recentste technologie. Meer dan 10 jaar ervaart op het niet-geweven omzettende machinesgebied.

 

Onze verplichting aan voortdurende verbetering die van onze productieprocessen, productprestaties verbeteren en nieuwe rendabele producten ontwikkelen om de eisen van diverse klanten en markten te ontmoeten. Elk van onze producten voldoen aan internationale kwaliteitsnormen, zoals Ce, FDA.

Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Afrika

Oceanië

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Verdeler/groothandel

Exporteur

Verkoper

Aantal werknemers : 100~150

Export pct : 90% - 100%

geschiedenis van het bedrijf

Sinds 2013 aan nu zijn wij geëngageerd aan het sturen van teams om overzee het leren te bezoeken en te ruilen. In plaats van het deelnemen aan allerlei tentoonstellingen. Versterk communicatie met klanten, besteed aandacht aan de ervaring en koppel van het eind terug - gebruiker. Om onze producten en diensten te verbeteren. Tegelijkertijd, kunnen wij meer nieuwe producten in de mededeling ontwikkelen lerend om aan de snelle ontwikkeling van het huidige medische beschermingsgebied aan te passen. Op deze wijze, kunnen wij onze klanten beter dienen.

 

Hoofdproducten:

Niet Geweven Gezichtsmasker
Het Masker van het Earloopgezicht
Beschikbaar Gezichtsmasker
Opnieuw te gebruiken Gezichtsmasker
Jonge geitjes Beschikbaar Masker
N95 Gezichtsmasker

bedrijfsdiensten

Om het even welke vraag kan geantwoord de eerste keer zijn. Al vereiste u wilt zal gaf de eerste keer zijn. De vrije steekproeven en de fabrieksbezoeken zijn beschikbaar houden spoor van productie en vermijden vertraging van levering. Verleen op tijd de naverkoopdienst. Concurrerende prijs en trustable kwaliteit.
  • Wij zijn een professionele en belangrijke fabrikant van medische infrarode thermometer.
  • Wij kunnen verschillende punten op elke specificatie als uw verzoek maken.
  • Uw onderzoek en e-mail zullen antwoorden binnen 24 uren zijn.
  • Onze producten met uitstekende kwaliteit, concurrerendste prijs en de beste dienst.
  • Bied de aangepaste producten als uw steekproef of ontwerptekening aan.
  • Al uw goederen zullen op tijd uit worden verscheept. 
  • De perfecte naverkoopdienst.

Bedrijfteam

Het verlenen van sterke steun voor uw behoeften van R&D en van de productie! Wij hebben professionele R&D-Afdeling, QC Afdeling, de Afdeling van de Naverkoopdienst, Productieafdeling, en de Verkoopafdeling, die de zaken laat gaat regelmatig!

LIANDA Machinery Co.,Ltd.
B11 van het Bereidende park van Jinfeng, Jinfeng-Stad, Zhangjiagang-stad, Jiangsu-provincie, China
Tel.:86-512-58563288
Mobile Site Privacy Policy China Van Goede Kwaliteit medisch ademhalingsapparaatmasker Leverancier. © 2020 wxmasks.com. All Rights Reserved.