Tel.:
China medisch ademhalingsapparaatmasker fabrikant
LIANDA Machinery Co.,Ltd.

Suzhouod Technologieco., Ltd is takfabriek van de Machinesco. van Zhangjiagang Lianda, Ltd de Technologieco. van Suzhou OD, is Ltd een professionele vervaardiging van Masker die machine, zoals 3 lagen maken beschikbaar beschermend masker, KN95-Masker met de recentste technologie. Meer dan 10 jaar ervaart op het niet-geweven omzettende machinesgebied. 

 

 

 

Thuis

LIANDA Machinery Co.,Ltd. Fabrieksreis

 • lopende band

  De kwaliteit van onze producten wordt gecontroleerd door de inspectie van de uitgevoerde producten en 100% van de totale inspecties worden geleid. Wij produceren onze producten met gestandaardiseerde verrichting en wij zullen niet ophouden verbeterend onze productietechnologie.

  LIANDA Machinery Co.,Ltd. fabriek productielijn 0

  LIANDA Machinery Co.,Ltd. fabriek productielijn 1

 • OEM / ODM

  OEM en ODM de dienst is aanvaardbaar!

 • R & D

  Het verlenen van sterke steun voor uw behoeften van R&D en van de productie! Wij hebben professionele R&D-Afdeling, QC Afdeling, de Afdeling van de Naverkoopdienst, Productieafdeling, en de Verkoopafdeling, die de zaken laat gaat regelmatig!

Contactgegevens
LIANDA Machinery Co.,Ltd.

Contactpersoon: Ms. Sugar Wang

Tel.: +86 13773280065

Fax: 86-512-58535780

Direct Stuur uw aanvraag naar ons
LIANDA Machinery Co.,Ltd.
B11 van het Bereidende park van Jinfeng, Jinfeng-Stad, Zhangjiagang-stad, Jiangsu-provincie, China
Tel.:86-512-58563288
Mobile Site Privacy Policy China Van Goede Kwaliteit medisch ademhalingsapparaatmasker Leverancier. © 2020 wxmasks.com. All Rights Reserved.